5 Mayıs 2013

nikita s03e20:

High-Value Target

--- spoiler ---

.dükkanı mevzuya katacaklar anlaşılan. derinden içinde idi ama maykılın elinden sonda yavaş yavaş geldiler. aslında fena olmaz böyle yüksek teknolojik hatta bilim kurgumsu işler amma velakin kutlama yaparken bu olayın ortaya çıkması insanı biraz yılgınlığa sürüklüyor.

.tamam macera bitmesin ama bu ne amandaymış arkadaş. başka kötü karakter niye bulamadılar? sami de getirdiler ama o da gri oldu bölümün sonunda. pörsi ayarında adam lazımmış. öldürürken iyi düşünmeliler imiş. karakter harcamaları iyi oluyor da yerine yenisi gelmeyince sıkıntı oluyor.

.kara kutu diye diye dillerinde tüy bitmiş idi en azından şimdi o ortadan kalktı. hazırda denizci arkadaşlar varmış, tepelerine bindiler ama son anda kurtuldular. böyle de bir olay işte. 

.türkiyenin dizilerde adının geçmesi hoş tabi, eskiden böyle miydi? şimdi istihbarak ajanları kara kutu için açık artırma yapacak ile alex türkiyeye yardım teklif ediyor. ha para ve gelişiyor ama o kadar da gelişkin değil mesajı vermiş oldular. tabi anlamadığım 300milyona gitti, alex 200 milyon veririm dediydi, türkiye 100 milyon denkleştiremedi mi? orası biraz hoş olmadı tabi.

--- spoiler ---