9 Mayıs 2013

Night Stalkers e03:

Crocodiles

--- spoiler ---

.yine müzikleri hoş olmuş da leoparlı kısmı leoparlı bölümden almışlar ya da tersi bu bölümden diğerine monte etmişler. ama kandırıkçılık yapmışlar. diğer bölümde leopar av yakaladı onun başında bekliyorduk diyor idi. bu bölümde timsah peşinde iken leopara takıldık dedi. birinden biri yalan... yalan söylüyorsun!

.timsahlar sıcak kanlı hayvanlar değil, termal kameralar işlevsiz kalmış nerdeyse. o yüzden neden timsahla uğraştınız diye sormak istiyorum ekibe? ne alaka yani? üstelik doğru düzgün geceleri avlanmıyorlar, doğru düzgün bir şey olmadı. soğuk kanlı hayvan gece ne yapsın?

.balık falan avlıyor işte ağırdan, öyle geceleri takılıyor gibi. çok acayip bir şey yapmıyor. bir de antiloplar bile geceleri geçmek istemiyor nehirden, kaç kez denediler. bir kere geçtiler. onda da bir sürü ölü... timsahın öldürmesine bile gerek kalmadı. kendi kendilerini ezdiler.

.en ilginç görüntü, ayağı kırık altilobu lop diye mideye indirmemesi idi... neden böyle bir şey yaptığını açıklayamadılar. statü dediler işin içinden çıktılar. bir de timsahın tuvalet ihtiyacını gidermesini çekmişler, suyun dışına mı yapıyorlarmış bunlar? bir şey daha öğrendik.

--- spoiler ---