30 Mayıs 2013

hemlock grove s01e03:

The Order of the Dragon

--- spoiler ---

.ejder cemiyeti ile ilgili gelişmeler ilgi çekici olabilir. bu iki eleman ergen olarak dünyanın sistemini mi değiştirecek yani? tabi sistem ne onu bir görmek lazım. dizinin ismindeki kendi kuyruğunu yiyen yılan simgesi olayı. eh burdan güzel bir şeyler çıkabilir gibi duruyor.

.öldüren tipin azılı bir kurt adam olduğu ortaya çıktı, tanıdıklarından biriymiş. bir de bu seksi kuzen olayı nedir anlayamadım. herkesin seksi kuzeni mi var arkadaş nedir bu böyle? biri yanık gibi, diğerinin değişik değişik mesleği var falan.

.kurt adam olduğu şüphesi ve sorgusuyla battlestar galactica iletişim subayını çağırdılar. şef burda sen de gel demişler herhalde hehe. böyle yan karakterleri fazladan dizilerde görüp de esas karakterleri genelde göremeyince. aslında toplamda kazançlı bunlar mı diye düşünüyor insan.

.kahin tarzında bir karakyer daha girdi, öldürüp dirilmişler. önceki bölümde can havli ile kaçan adam. devamlı bir karakter olmaz ama sevgili kızının başına gelenleri söylemiş bulundu. cinayetleri de görüyormuş devamlı. o da güzel tabi, bakalım böyle tipleri çoğaltırlar ise keyfim artar.

--- spoiler ---