5 Mayıs 2013

grimm s02e19:

Endangered

--- spoiler ---

.güzel bölümdü, yaratık tiplerini geliştiriyorlar gibi. en azından biraz daha uğraşıyorlar gibi. derisi parlayan bir wesen var idi bölümde. pek nadir imiş, efsanevik imiş. güzel de görünüyor idi. hamile kadınımız alphas'a sonradan katılan minyon sarışın. yan konusu hoş idi bu şekilde. hamile kadınları ineklerin yumurtalıklarını yiyorlar imiş. bunlar da etrafta inek ararken bir insanı öldürürler ve görenlerde uzaylı gördük raporu verirler ki bu zaten çok olan bir şey. wesen olayını ucundan uzaylılara bağlamaları da tatlı aslında.

.neyse genel konuda finale doğru gelişmeler oluyor. anahtarı monroe'e söyledi. hank hala tatilde galiba, görünmedi hiç. anahtardaki haritayı eleman hemen de bildi. eski almanya haritalarından birine benzetti. benim anlamadığım birharitayı o kadar küçük parçalara ayrınca bulmak istedikleri şeyi tamamlayamazlar mı? yani en önemli parçası sadece tek nokta aslında tek anahtarda değil midir? neden hepsini toparlamaya çalışsınlar ki? yüzbaşımız da bu anlamda ailesinden ayrı düşmüş, gerekli bilgileri verdi şimdilik nick kardeşimize.

.juliette nick ile öpüşmelerini hatırladı. çok mühim tabi hehe, sevenler kavuşsun istiyoruz ama tabi keşke daha güzel bir esas kız bulsalar imiş. rosalee'yi esas kız sayarsak o daha iyi bundan. hele son sahnedeki wesen avcısına karşı duruşları falan pek tatlıydı ekibimizin. 

--- spoiler ---