9 Mayıs 2013

continuum s02e03:

Second Thoughts

--- spoiler ---

.gelecekten gelen teknoloji ile uyuşturucu fikri fena değil aslında. tabi sonra geri adım atıp suçlular ile iş birliği yapmayalım falan dedi bu sonya hanım ama baştan öngöremiyor musun derler adama? hem kendileri suçlu arkadaş bunların terörist mantığına onay vermek zor. ilk sezonda kagame pasifist falandı sanki, birileri ölüyordu da böyle olduydu falan.

.işlerin alec'in yaşlı hali ile ilgisini çözseler her bölüm hafif hafif çok daha mantıklı iş yapmış olurlardı böyle yan bölümler ile gidiyor. sonra son iki bölüm bir şeyler yapmaya çalışıyorlar insan sinir oluyor. bir bok da anlamıyor.

.cidden gelecek hikayesi, bilim kurgu olayları gibi bir konu olacak elinde sadece polisiyeye harcayacaksın. ulan sadece bu mudur yani gelecek? tabi ters tarafta işte çeşitli uyuşturucular falan filan. biraz dar görmüşler sanki.

.geniş çerçevede alec'in olayı var diye tahmin ediyorum ama gelmiyorlar bir türlü, bu ekibi toptan kendisi geçmişe yolladı diye tahmin ediyorum ama yine gelmiyorlar bir türlü. geleceği değiştirmek amacı da var gibi ama ne kadar değiştirmek? zaten şimdiye yerle bir olmuş olması gerekir.

.ha bu arada bates moteldeki yeni veteran eleman, sanctuary'nin adam'ını daha çok görecek gibiyiz. kendisinin alec ile ilgisi çıktı. bu kadar genel hikayeye katkıyı ilerleme sayamadık. bu mesele üzerine gitsinler mümkünse.

--- spoiler ---