28 Mayıs 2013

Ancient Aliens s04e03:

The Greys

--- spoiler ---

.griler meselesine girdik ama pek bir mesele yokmuş da son kısımları doldurmuş gibi olmuşlar. yarısından sonra marsa geldiler, yok şudur budur. neymiş efendim griler marstaymış da gitmişlermişmiş. ulan neye göre? neyse hadi tamam yine bağlantı çaktın dedik. sonlara doğru sürüngenlere geçtiler. griler ile ne alakası var dedik, yok neymiş bunlar ilk sürüngen dnası ile çoğalmışlar. onlar daha başarılı imiş.

.desteksiz sallama olmuş yani bölüm, ilk kısımlar zaten roswell olayı falan geçtik öyle, fazladan bir şey yok idi. kaçırılma hikayeleri işte... kaçırılanlar hakkında acayip bir film vardı. çocukken tecavüze uğrayanların psikolojik tepkileri idi bu tüm kaçırıldım feryat figanları.

.dna ve insanın evrim halkasındaki sıçraması meselesi ilginç kısmı idi bölümün. buna genelde devamlı geliyorlar ama tüm bunları yapan griler imiş. o yüzden de şimdi ara ara bir iki tane örnek alıp kontrol ve değişim yapıyorlar imiş. daha sonra bir şeyler mi olacak? niye bizi değiştiriyor bunlar diyorlar.

.arada insansıların sürüngen grileri dövdüklerine dair süper saçma bir laf ettiler ya onu da not edeyim. bizim maymun atalar gidip bunları nasıl dövmüş, bunlar nasıl uzaylılarmış böyle diyor insan ama sonra ekliyorlar, bunlar belki de yer altındaki yaratıklar olabilirmiş. öyle de başka bir bölümü vardı zaten.

.başka saçma bir teori ise şu; zamanda yolculuk yapan tiplermiş bunlar. gelecekte insanoğlu griler gibi mi olacakmış? o halde niye dna ile oynuyorlar? bu nasıl paradokstur arkadaş. o kadar ilerlemişler ama dede paradoksundan haberleri yokmuş demek.

.bir de şu kafa tasları ya da uzaylı kırması insan kalıntıları üzerinde dna testi yapamıyorlar mı arkadaş diye sorup duruyorum kendime. nasıl bunun kanıtı olmaz. adam diyor ki bu garip şekilli kafa tasları uzaylı kırmasıdır. dinozor, mamut dnası bulduk da mumyalanmış bir insan dnasını mı bulamıyoruz? nedir olayı bunun bilemedim.

--- spoiler ---