1 Nisan 2013

game of thrones s03e01:

Valar Dohaeris

--- spoiler ---

.adamlar kendilerini özletiyor bir kere, tabi az olana talep olur diye mi böyle yapıyorlar onu da bilmiyorum ama on bölüm yetersiz, hele bu şekilde ağır akış yapıyorsan on bölüm çok daha yetersiz oluyor.

.bir de uzun ara var tabi, olayları tam hatırladığımı söyleyemem. hatta stannis'in öldüğünü falan sandıydım. yakalanma görüntüleri gibi bir şey var idi sanki ama oradan kaçmış. kırmızılı karıya kaptırmış iyice kendini. ışık mışık derken iyice karanlığa bağlayacaklar herhalde bunlar. sağ kolu olacak delikanlı abimizi zindana yollayıverdi...

.king slayer nerelerde onu göremedik. onun neden olduğu bir kıyıma uğradı bizim king robb... kısa bir arzı endam ettiler o kadar. pek bir şey olmadı. anası ile araları limone olmuş haliyle.

.asıl olay giriş bölümünün tüm ekşını ejderhalar idi herhalde. büyümüşler biraz ama birden büyümüyorlar tabi çok gerçekçi hehe. balığı da pişirip yiyorlar. pek tatlılar, daha çok görsek seviniriz ama pek sanmıyoruz. bir de büyücünün teki Daenerys'e musallat oldu. eski kral muhafızlarının başı kurtardı ve kadroya dahil oldu gibi.

.duvarın ötesinde john snow da yabanilere kendini sevdirdi, yarım elin kardeşi bunlara liderlik ediyormuş o da ilginç tabi. o amcayı daha önce görmüşmüydük yoksa başka diziden mi bir kayma yaşadım bilemedim.

--- spoiler ---