16 Nisan 2013

game of thrones s03e03:

Walk of Punishment 

--- spoiler ---

.süpriz sonlu kendi çapında fena bir bölüm değildi aslında. şu imp'in yaverinin olayına güldüm. adamlar parasız seksin yolunu öğrenecek yeni yetmeden. ne yaptığını da tahmin edebiliyoruz gencin.

.king slayer'ın elini slayerıladılar. elemanlar iyi oynuyor yalnız. elini kesen eleman yeni bir tip, daha önce gördüydüm ama nerde kim bilir, neyse hop nutuk çekip elini alıverdi elemanın.

.khaleesi tam bir kraliçe olma yolunda ilerliyor. yaşlı başlı adamlara ayar veriyor falan, ejderhaların annesi, bir yavrusunu satıyor mu acep? sanki köleleri kurtaracak gibi bir his var içimde, ondan bunu beklerim ya hayırlısı bakalım. belki de yapılması gereken bir fedakarlıktır diye düşündürebilirler, iki arada bir derede kaldım.

.şu ensest orospu çocuğuna tekrar geldi kargalar, bu sefer şişkonun yazıldığı hatunu doğurmuş, ama erkek falan... işler karışık, üstelik şişkoyu yeme mevzusunu açtı ya kesin öldürecek bu şişko onu, desem de inanmayın a dostlar.

.geçen bölüm gelen okçu arkadaş, theon piçini kurtaran arkadaş misfitsten bir eleman. hayli yan rolde görünüyor ama kendisini gördüğümüze memnun olduk.

--- spoiler ---