4 Nisan 2013

arrow s01e19:

Unfinished Business

--- spoiler ---

.okçuluk eğitimlerimiz başladı. ona sevindik, eğitmenimiz de pek tatlılar, pek güzeller. babası eğitmiştir diye düşünmüştük ama kızı eğitiyor o da iyimiş. tabi bakalım daha üstüne neler olur. ada meselesi toplasan 10 dk sürmüyordur ama normal hikayesinden daha iyi geliyor hem tipleri çok iyi, hem olaylar güzel. niye diziyi tersine çevirmiyorlar anlamıyorum.

.şimdiki zamanda geçen hikaye yine dolgu hikayelerinden, vertigo dedikleri uyuşturucuyu satan kont (fringeden ajan lee) tımarhanede iken doktoru bunun böbreklerinden uyuşturucuyu analiz edip kendi versiyonunu tekrar piyasaya sürüyor falan filan... bir şey olduğu yok yani.

.ama yeri gelince oliver'in kafaya çakabiliyorlar. digıl yardıma gelsin diye tabi ama ulan içirdiği şey ne ara kana karıştır da etki etti? var mı böyle bir kimyasal olay? inanılmaz bir şey eğer varsa. kandan verse yine anlayacağım ama içirdi. üstüne kendine şifalı otu kandan bastı ki tam tersi olmalı. bu sefer de kustu... e daha sindirilmedi kana geçmedi... neyse saçmaydı burası gani gani. ama yapacak bir şey yok.

.diğer karakterlerin birbirine ekşimesi meselesini de tamamen es geçtim, kafamı ağrıtıyor ibneler.

--- spoiler ---