25 Nisan 2013

Ancient Aliens s04e15:

The Einstein Factor

--- spoiler ---

.sap ile samanı karıştırıyorlar yine. şimdi madem uzaylı bilgisine sahip oldu bunlar, neden dahi olmaları gerekti? hem beyinleri özel hem bilgileri almışlar. yani hem beyin faaliyeti var ama bu sadece bilgiyi almak içinmiş. ulan beyni kendisi bulmuş demek bu kadar mı zor?

.üstelik bunlar din mi kurmuş? buldukları tamamen doğru mu? hakikat mı? yarın öbürgün einstein'ın dedikleri hatalı ya da eksik çıkarsa ne olacak bu uzaylı bilgileri? diğer dehaların buldukları ne oldu? sadece zamanın önünde olmaları meselesiyle bakıp, bütün zamanlara geçerli bilgi gibi söylemeleri çok acayip geldi bana.

.trans olayı da normal odaklanma diyeceğim ama ortak bir şey gibi anlattılar. sokratın olayı falan ilginç. adamlar farklı boyuta mı geçiyormuş? beynindeki iblis diye uzaylı diyor bunları ona dediler resmen. garip tabi...

.uzaylı bilgisini alacak, bilginin olduğu bir katmandan antenleri çekecek kadar iyilermiş bu insanlar. beynin işlevinden daha çok bilgi araklamacılığı gibi yani, niyeyse bana iyi gelmedi bu mevzu. kendi dehalarının hakkını teslim etmek bu kadar mı zor? bu kadar zorlamaya ne gerek var bilemedim.

--- spoiler ---