24 Nisan 2013

Ancient Aliens s02e01:

Mysterious Places

--- spoiler ---

.s03e03 ile çok benzer başka bir bölüm tabi bu bölüm daha önce ve yine konuları örtüşmemeye çalışmışlar ama tümden bütün bölümlerde bin kere tekrar ettikleri konular var. bazısında bir cümle bazısında devamlı aynı mesele.

.manyetik alanlar ve solucan delikleri ve ışınlanma... böyle yerlermiş bunlar, böyle şeylerin olduğu yerler ya da böyle şeyleri yaratan yerler. bermuda üçgeni, sessizlik bölgesi ve tanrı kapısı gibi yerler. hepsi de niyeyse amerikada bu arada...

.ufo raporlarının düz çizgi üzerinde olması biraz garip, algıda seçicilik olabilir belki bilemedim ama nasıl öyle olmuş orası garip. türkiyeden fazla rapor olmaması da garip. uzaydan bakınca ilk gelinecek yer türkiye olmalı. yeri en bariz yer. allahın bermuda üçgenine niye gitsinler?

.tabi görüntü ile hareket etmiyorlar. da niye etmiyorlar? manyetik alan da neyin nesi? enerji ikmalı falan diyorlar ya çok saçma geliyor bana. gezegene bağımlı bir şekilde uzay yolculuğuna mı çıkılır arkadaş. en yakın gezegen kim bilir ne kadar uzakta olacak. neyse...

.şu avrupada tek hat üzerinde yapılmış yapılar meselesi de ilginç, nasıl yapmışlar kim bilir. üstelik hepsine yıldız ile ilgili bir isim vermişler. bunların hiç biri tesadüf değil imiş... antik uzaylılar var imiş.

--- spoiler ---