19 Mart 2013

Tiger Man of Africa s01e02:

killing school, baby steps

--- spoiler ---

.türkçesi bebek adımları, ingilizcesi killing school olabilir mi? baby steps de yazıyor bazı yerlerde ama öyle bir bölüm de bulamadım. sonuç olarak bölüm listesi karışık, üstelik üç adet bölümü görünüyor hala. yeni bölüm diyeceğim belki ama kaplanlar da aynı kaplanlar neyse artık olduğu kadar.

.önceki bölümde büyüttüm dediği yavruların hikayesini gördük. yavrularını ortada bırakan bir anne kaplan, kalan üç yavru ve elaman hemen olaya müdahale ediyor. bu yavruları ortada bırakır isem çocuğuma ne derim diyor. garip kafası var adamın, değişik bir insan.

.diğer anne kaplan ava çıkınca kendi yavrusunu, kaplanın yuvasına sokuyor. çılgınlığa bak, arada kaplan buna dik dik bakınca bile ödü bokuna karışıyor, yavru bir kaplanla bile zor mücadele ettiği halde böyle bir çılgınlık yapabiliyor. adamların gözü kara arkadaş, bilmeden hareket ettiği her halinden belli ya orası insanı üzüyor.

.üstelik demişimdir kesin, o kadar acayip işler yapıyor ama amatör çekim, çekemiyor bile bir sürü ekşını, ekşının içinde kendisi de olunca kaçırıyor falan. ha değişik bir hava katıyor ama tam göremeyince yemişim havasını, ne edeyim havasını.

.neyse bölümde shadow doğurdu, ilk yavrusunu ezdi ve büyük olasılıkla yedi ölüsünü, sonraki bölümde ilk defa görüyorum da demişti sanki ama bu seferde yemiş yutmuş. üç yavru kaldı ve onları büyütüyor. diğer taraftan ortada üç yavru kaldı onlara da bu eleman bakıyor. iki sene falan bakacak elinden geldiğince hazırlayacak falan ama o bölümleri göremeyeceğiz sanki çünkü sonraki bölümde hepsi büyümüş olacak.

--- spoiler ---