4 Mart 2013

the walking dead s03e12:

Clear

--- spoiler ---

.uyuz ve sinir edici bölümlerine dönüş gibi algıladım bunu. yapmazlar inşallah böyle. aksiyon dengesi yine eskisi kadar kaçık değildi. gerilimli kısımları da vardı ama boş beleş idi. bir resim için hayatı tehlikeye atmalar, zombiler ile çerez gibi takılmalar falan biz iki sezon boş yere gerilmişiz arkadaş.

.neyse ilk ninja kızımız karakteri dışında davrandı. hani hayatın sillesini yemiş, gülmeyen ciddi, güvenlik kaygısı olan bir tip idi. şimdi gülümsedi, hiç de yakışmıyor gülümsemek ya neyse işte bunlara kanı kaynadı. bunlarla birlikte takılmak istiyor anlaşılan. o ortamda iyi insan kötü insan mı ayırıyor? madem yalnız kovboy gibi takılacak idi, bunlara da sırnaşmaması gerekir idi. hem bir resim için hayatını tehlikeye atacak kadar aptal biri de değildi iyice kötü oldu.

.carl zaten ölsün, baştan beri duacısıyız bu durumun ama büyütüyorlar çocuğu. son zamanlarda tripleri azaldıydı ama yine geldi tripler. ha biraz daha anlaşılır idi bunlar ama yine de olsun arkadaş saçma sapan...

.önceki bölümlerde yine insan hayatının değeri için ne çılgınlıklar yapıldıydı. bunlara saldıran bir tipi korumak için ortalık kan gölüne dönmüştü. şimdi yoldaki bir tipi almayıp ölüsünden çantayı almak da insanlıklarının geldiği noktayı gösteriyor desek yeridir. hehe, ulan baştan beri böyle olmalıydı tabi. o kadar saçma sapan işi yine boşa izletmiş oldular ha insan iki dakkada canavar olmuyor başına bir haller gelmesi lazım ama işte millet zombi, daha ne olabilir?

.gel gelelim bizim morgan'a. sıyırmış kafayı, karısını öldüremediydi. o çocuğunu öldürmüş. bu da ikisini öldürdükten sonra kafa geri dönüştürülemez bir biçim almış. iyi güzel hoş peki kabul ettik de, beni öldür çığlıkları ne oluyor? kendini öldüremeyecek kadar zavallı ama her gün tuzakları temizleyecek kadar dirayetli bir insan. tamam kolay bir hadise olmayabilir ama yaptığı yer de azimli insanın yapacağı türden bir şey. ben sizin hikayenize dahil olamam, korkağım diyen bir karakterin yapamayacağı bir şey. resmen karakter uyumsuzluğunun dibine vurdular bölümde.

.yine de izlediğine pişman ettirmemiş olmaları, alışkanlık mıdır? yoksa iyice sevdik mi bu tipleri bilemedim. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---