26 Mart 2013

Ancient Aliens s03e16:

Aliens and the Creation of Man

--- spoiler ---

.insanın evrimine katkısı ya da toptan insanın yaratılışı olayına hep dokunduruyorlar idi. bu bölüm toptan buna ayırmışlar. aslında ilgi çekici tabi. anlatılanlar fazla somut bir şeye dayanmıyor. kayıp halka halka dediğiniz uzaylıdır diyor biri. ahanda maymunlar bunlar 50bin yıl önce sıçrama yaşandı ve bunu evrim ile açıklayamayız diyor.

.ya açıklarsak? komik aslında uzaylılar geldiler müdahale ettiler hatta çiftleştiler demek daha acayip değil mi? ama normal gibi anlatıyorlar ve kırk kere derlerse inandırıcı olacak o derece. üstelik dini destekli de geliyorlar. efsaneler ile destekliyorlar. mitolojiler zaten hep uzaylıları anlatmış.

.nerde fanuslu adam görsek uzaylı diyoruz. kim bilir belki ziyaret ettiler, belki değiştirdiler en azından somut kanıtı dna'nın tam çözümü ile olacak deniyor. sanki haritası çıkarılmış idi ama anlaşılamayan kısımları vardır herhalde. büyük kısmı işlevsiz dna kısmı deniyor idi. adamlar da buna dayanıyor işte ahanda burada bak diyor.

.bir de hayvanlardan farklılaştıran bir genden bahsettilerdi ya o kısmı unuttum. orası da ilgi çekici tabi. hop diye evrimleşmiş olması fazla mı anlamsız geliyor bilemedim ama uzaylı katkısı daha bir garip.

.üstelik en başından beri yaşamın yine uzaylılar tarafından kuyruklu yıldızlar ile dünyaya getirildiği düşünülür ise gelip arada ayar vermeleri mi gerekmiş yani? normal süreci hesap edememişler mi? ya da tümden en başından dna hatalı mıymış diye de sormak isterim o dik saçlı elemana. antik uzaylı kuramcıları hehe, ünvana gel.

--- spoiler ---