25 Mart 2013

666 park avenue s01e11:

Sins of the Fathers

--- spoiler ---

.yeni fark ettim, imdb bilgilerinde bilim kurgu yazmıyor artık. fantastik yazıyor, eh sonunda... gram bilim kurgulu iş olmuyor arkadaş. baştan yanıltıyorlar diye üzülüyordum. ha fantastik diye izleyelim orası ayrı. zaten baştan beri kötücüller, dragonlar, ruhlar falan derken belliydi ya neyse işte. tekrar etmiş gibi olmayayım.

.gavin emmi yine toparladı olayı, kızını apartmanın sarmal merdivenlerine gönderdi. başka bir dünyaya dedi ama bizim kız da oradan geçtiydi sadece bir kaç blok öteye mi ne gittiydi... adamına göre davranıyor herhalde merdivenler.

.kilise olayı ve genel efektler pek hoş değil, son bölümleri zor şartlarda çekmiş olabilirler diyeceğim ama hepsini toptan çekiyorlardır herhalde. neyse artık olduğu kadar zaten, hikayeyi insan gibi sonlandırsınlar da başka bir şey istemiyoruz.

.bizim oğlan bozulacak mı? gavinin başına ne gelecek ya da bir şey gelecek mi? daha önemlisi bizim kız ne yapacak, baya bir sırra vakıf oldu. yeni gelen tipin de amacı tam anlaşılmadı ama bakalım artık fazla bir şey kalmadı şurda.

--- spoiler ---