4 Şubat 2013

threshold s01e11:

Outbreak

--- spoiler ---

.on birinci bölüm on numara idi hakkaten. aslında yeni başlatmışlar. geçtiğimiz on bölümü de hazırlık için falan mı yapmışlar yani tam anlamadım. gizemlerin yeni yeni ortaya çıktığı bölüm olmuş iki bölüm sonra da yayından kalkacak. şu noktadan tepetaklak gitmiş yani, hüzünlü...

.uzaylı dostlarımız insanların mağrada yaşadığı dönemde patlayan bir nötron yıldızının ulaşacağı radyasyondan bizleri korumak için gelmişler. en azından söylediği bu, kandırmaca falan da olabilir ama son gelen nasa belgesinde gerçek gibi gösterdiler.

.ayrıca yıldız patlayınca ışığı ve radyasyonu ayrı ayrı mı yayılıyor yani? bunu da düşündürdü ya neyse görmezden gelinebilir bu mesele. genel konusu ve gizemi bu açıdan süper oldu.

.bir de bunun yanına eski zamanlardan bir halüsünasyon karakteri getirdiler, nasıl yendiklerini falan açıkladı da, garip bakalım oradan ne çıkaracaklar. teslim olmayacaklarını da burdan anlayabiliriz.

.ayrıca tam bir salgın ve ekibin genişletilmesi konusuna da yeni geldiler. ilk gizli tutmak için idi şimdi salgını önlemek için her adamın kendi bölümünü oluşturacağı bir genişliğe ulaşacaklar ve şehri gözetim altında falan tutacaklar. ayrıca yeni bir doktor hanım kızımız geldiler.

--- spoiler ---