11 Şubat 2013

the walking dead s03e09:

The Suicide King

--- spoiler ---

.dönüşü muhteşem olmadı ama idare eder idi. o kadar kavga dövüş arasında durup da iki lak lak etmeye vakit bulmaları meselesine geri döndük gibi oldu. baskından dönüş, glenn ile rick'in atışması falan bu şekil idi. üstelik vali bir şey yapmadıydı, niye bunu iki dakika konuşup tatlıya bağlayamıyoruz? o kadar olur neden denmiyor a... canları burnunda yaptıkları muhabbet hoş olmuyor böyle.

.asıl olay rick'in balataları sıyırması olayı idi. o kadar da sevmiyor idi, en azından bir sürü problemleri var idi. en yakın arkadaşına verdiydi, hatta çocuk bile ondan olabilir falan filan derken rick karısının ölümünden sonra toparlanamadı. ha tamam zaten çok ağır koşullar ama yine de delirecek biri varsa o da carl olmalıydı. angut veletten değişik bir canlıya evrilecek herhalde. anasını öldürdü, babasından daha sağlam çıktı.

.daryl olayına üzüldük ama kesin gidiş değildir. vali bunlara saldırınca arkdan kurtarır falan öyle bir geri dönüş yaparlar gibi geliyor bana. belki daha önce bile olabilir bilemedim artık. abisini seçmesi normal idi, ricki yalvartmamaları da iyi oldu. bölümün en iyi sahnesiydi herhalde bu kısımlar.

.kurtarma kısmı hızlı geçti biraz, hele bu kadar aradan sonra daha etraflı bir kurtarma sahnesi beklediydik ya neyse çok da kötü değil. tam gaz gidiyorlardı ara pek yaramadı gibi. bakalım tabi işler iyice karıştı ne olacak sonraki bölümde kestiremiyoruz.

--- spoiler ---