22 Şubat 2013

the vampire diaries s04e15:

Stand by Me

--- spoiler ---

.hemen söyleyeyim. şeyn elemanı baştan karım ve çocuğumu kurtarmak için demiyor mu? hadi karısı cadı falandı da çocuk neci? o da mı super natural arkadaş. anlamak zor adamlar amma zorluyorlar. baştan beri tüm ölüleri diriltmekten bahsettiler üstelik. şimdi sadece doğa üstüleri diriltiyormuş. o da tam diriltme değil, doğa üstü canlılar ölünce arafta kalıyor imiş böyle bir numara çekmiş biri, şimdi silas boni ile birlikte o ara katmanı kaldırabilirmişmiş.

.bunun için de bir kere daha katliam gerekiyor imiş. hem sonuna sıkıştırdılar. ölen 12 kişi hani geri gelecek idi? ölmemişti? şeyn öyle diyordu ne olduk? e onlar da çoğunluğun iyiliği için huzura kavuşmuşlar falan. yok artık daha neler.

.ceremiye ne oldu? yüzüklüymüş, bir kere daha ölürse seri katil olma tehlikesine rağmen yüzüğü takılı tutmuş çılgınlar ama artık kendisi beşliden bir avcı olduğu ve super natural olduğu için geri gelemedi. bu sefer öldürdülerse artık zil takıp oynayacağım arkadaş. yetti gari bak saydılar bu dördüncü ölümü cereminin, ceremesini biz çekiyoruz. elena insanlığını kapattı hehe.

.evi falan da yaktılar burdan da geri ceremiyi geri getirirler ise çüş derim, yapmayın derim etmeyin derim. ölmesi en azından daha iyi, elenanın bu hali diğerinden daha iyi, ketrın gibi bir tip mi olacak belli değil sonuçta damon'da kapalı tutmuyor muydu bu insanlığı. gerçek iyi adam öyle olur bak insanlık için bile değil allah rızası için iyi :d

.şeyn'in silas olduğu her halinden belli idi, sonunda da onu sıkıştırdılar. boni ile işler karıştıracaklar. tüm doğa üstü tipleri geri getirecekler. ortalığı karıştıracak gibiler. baştan beri böyle deseler daha iyi olurdu. senaryoyu bu şekilde revize etmelerini hiç beğenmedim ama yine de eğer gerçekleşir ise pek tatlı olur.

--- spoiler ---