10 Şubat 2013

nikita s03e10:

Brave New World

--- spoiler ---

.adamlar yapıyor arkadaş. güzel bölüm idi. bilimsel gelişme, askeri teknoloji muhabbetleri de iyi idi. olayların karakterler arası ele alınışı da hoş idi. sonunda çocuk denekler muhabbeti bana fringe'i hatırlattı niyeyse ama o kısım da iyi idi. tabi fringe'de walter'ı affediyorduk da burdaki elemanı mıhlayıverdiler.

.kök hücre ile dokuyu yeniliyorlar imiş, kemik falan filan kısımları da yapay yapıyorlar imiş. nasıl hallediyorlarsa artık. dediğim gibi sıfırdan el çıkartacaklar maykıla... tabi zorlu bir yola soktular çünkü çılgın bilim adamlarının yuvalarını başlarına yıkacaklar, ihtiyaçlarını aldıktan sonra.

.diğer taraftan kosavada işler karışınca buldukları örtme planı da tekrar bölümün suikast işlerine dönüşü gibi oldu. dört dosya geldi başkandan, adamlar bunu mu bekliyormuş? sezon sonuna kadar kalan mevzuları da bunlar ile tamamlayalım der gibi yaptılar ama bunu bile güzel yaptılar.

.bir yandan maykıla el, diğer taraftan suikastlar şeklinde gidecek gibi kalan bölümler. hiç yoktan konu çıkardılar ve sezon başında eski ajanları toparlayalım da kapatıp gidelim muhabbetini bir kenara koydular ya bir şey demiyorum artık. artık böyle gittiği yere kadar gider herhalde.

--- spoiler ---