3 Şubat 2013

nikita s03e09:

Survival Instincts

--- spoiler ---

.pek duygusal bitirdiler, böyle yaşlı nineler gibi çiftlerin mutluluğuna duygulanır oldum artık. öyle ormantik bir tarafım yok ama şeyn ile aleksi, nikita ile maykılı pek yakıştırıyorduk birbirlerine, aralarımız soğuk nevale olmuş idi şimdi biraz ısındılar gibi.

.en azından aleks cephesinde öyle oldu, maykıla yeni el hatta sıfırdan el yapacaklar herhalde. kök hücre mücre mi diyecekler? ne yapacaklar? eli mi çıkacak yoksa robotik bir şey mi takacaklar? bakalım artık owen emmiyi de severiz aslında o da iyidir sahalarda ama insan ilişkileri pek iyi değilmiş haliyle, allahın temizlikçisi.

.böyleyken böyle işte niye börkof'da bitiyor ya iş orası da güzel. fazla aktif değiller bölümde, hatta yavuklusunu falan da hiç göremedik niyeyse, ama yeni el falan bir şeyler ayarlayacak artık allahın izniyle.

.bölümde hayatta kalma sanatı icra eden eski ajanı ele aldılar, ormanlık alanda tuzaklar falan filan derken olaylar gelişti. yan konu da iyidi ama esas sorunları da irdelemiş oldular yavaştan. dengeli bir ele alış diyelim.

--- spoiler ---