28 Şubat 2013

arrow s01e16:

Dead to Rights

--- spoiler ---


.pek hareketli bir bölüm oldu. bir sürü karmaşa, yerinde duramayan tipler. oliver'ın kankasının babası, esas kötüdür kendisi aynı zamanda, suikast girişiminden kurtuldu. hem de oliver kurtardı, hem de sırrını kankasına açıklamak zorunda kaldı.

.hem iyi hem değil, olay babasının da kulağına gidebilir. şimdilik iyi saklıyor gibi ama diğer taraftan bir ipucu falan olmalıydı bu adamın esas kötü olduğuna dair. tam odasını açmıştı çünkü ne bileyim kapı falan açık kalsa oliver ucundan hafiften görse falan.

.en gizli, en hazırlıklı tipler hep kötüler olmak zorunda gibi davrandılar ya diğer türlü bu kadar alavere dalavere olmazdı tabi. şimdi anası dahil hepsi bir şeyler peşinde. amca yataktan kalkınca da ortalığı karıştıracak. üstüne onu vuran keskin nişancı da dig'in kardeşinin katili hatta onu da vurduydu sanki. peşine düşerler herhalde.

.adada neler olduğu konusunda fazla bilgi vermediler ama barfiks olayını crixustan aldığını söyleyebiliriz herhalde. kılınçtır, bıçaktır, dövüşmedir bundan okçuluğu da diğer çinli elemandan öğrenmiş olabilir. bakalım artık, öğrenme bölümlerini gösterirler diye umuyoruz.

--- spoiler ---