7 Ocak 2013

once upon a time s02e10:

The Cricket Game

--- spoiler ---

.dönüşleri o kadar muhteşem olmadı ama güzel yine de. cora sinsilikler ile geldi, birden dalabilirlerdi aslında pek güçlülerdi ama kızına ders falan vermek istedi herhalde. belki cidden çekiniyorlardır hani uzatalım diye yapmıyorlardır, emin olamadım.

.ama masallar diyarında daha bodozlama dalıyorlardı, sanki biraz bütçeden kısmış olabilirler. üstelik sezon 13 bölüm görünüyor, geçen sezon gibi 22 yapmayacaklar ise baya boşa gitmiş bir bölüm olmuş. koca bölümde kötü kraliçe'nin annesinin intikamı gibi bir şey izledik. bu diyarda sevdiklerinden uzaklaştırdı, iyi insan olma çabalarını baltaladı. hiç bir şekilde yanında yer almaz ama yine de bunları yaptı.

.sonunda da bula bula, çekirgeyi kaçırmışlar. zayıflıklarını biliyor diye. hafif saçma geldi ama hani ondan öğrenecekleri bilgi ile rumple emmiye ne yapabilirler bilemedim. asıl kaçırılan onun yavuklusu sandımıdı ama değilmiş. bakalım geliştirsinler, bol bol hüzün vardı. pişmanlık vardı. 

.bir de düşünmeden edemedim, milyon tane figuranı kesip biçerlerken adam öldürme geyiği dönmüyor da kraliçeyi idam ederlerken mi bu seni değiştirir deniyor? nasıl yani? eh hayatımı kurtarmıştın ödeştik muhabbeti bile daha mantıklı geldi.

--- spoiler ---