15 Aralık 2012

the vampire diaries s04e09:

O Come, All Ye Faithful

--- spoiler ---

.valla ne yapsalar iyi gelemeyecek hale getirdiler bana göre. milyon tane plan, milyon tane komplo, şu bölümde planların birini tam anladım desem ara bolayım. nedir bu kadar dert tasa anlamadım. kim neyin peşinde bir acayip yani. 

.yeni kattıkları kurt kadıncağız ailesini falan arıyor. hatta ölülerini mi ne arıyor. bunun için 12 tane melezi kurban etmek mi gerekiyor? nedir ne değildir belli değil. salak gibi iç içe gizem yapacaklarına genel gizem yapıp diğerlerini tam açıklasalar daha iyi. hiç birini tam açıklamıyorlar bence ya da ben anlayamıyorum artık bilmiyorum her neyse.

.diğer taraftan yeni katılan öğretim görevlisi elemanın bu kurbanlar ile ne gibi bir ilgisi var, neden gerekiyor belli değil. tam olarak planı hadi büyük gizem olacak falan diyelim ama onda da hiç açıklanan bir şey yok. saçma sapan işler gibi geliyor artık bana.

.elena aşk üçgeni meselesinin de bokunu çıkardılar. stefan kim bilir kaçıncı sefer ortalığı dağıtıyor gözleri yaşlanıyor ama yetti gari yani, oluyorsa oluyor. olmuyorsa herkes yoluna arkadaşım nedir bu, bu kadar. yüz yıllarca ketrın peşinde şimdi elena peşinde perişan oldu elemanlar. yetti gari, bıktık gari...

--- spoiler ---