16 Aralık 2012

sword art online s01e24:

Mekki no Yūsha

--- spoiler ---

.pek güzel bir bölümdü. sezon finali gibiydi ama son bölüme olaylar çıkacak anlaşılan. bölüm sonundaki tohum muhabbetini de anlamadım. yeni bir dünya yaratmanın tohumu mu yani nedir?

.olayları biraz daha çetrefil yapabilirlerdi aslında ama buldukları çözümü de pek beğendim. zaten bu düyanın tanrısıyım diyen eleman sistemi diğer elemandan çalmış idi. hırsızların kralı diyerek pek güzel anlattı bunu kirito-kun. sırtından boyunun iki katı kılınç ile yerde uzanır iken eski yöneticimiz geldi ve dirayetli ol biraz itoğluit dedi.

.o noktada da coştu bizim kirito, salavat getirdi ve elemanı kuşbaşı yaptı. sistem yetkilerini almak falan da cabası tabi. güzeldi, ilk oyunun finali kadar güzel değildi belki ama yine de pek hoş idi. göğsümüz kabardı böyle yaldızlı bir kahramana sahip olduğumuz için. güçsüzlüğünün bile farkında, ermiş bir insan.

.gerçek dünyada asunaya hemen ulaşmaması da biraz salakça geldi bize, bakalım başına bir hal gelmemiştir umarız diyoruz. gerçekten uyandı mı? uyanmadı mı? ne oldu ise bir sonraki bölüm göreceğiz. o bölüm de final olacak, sezon finali mi yoksa tümden bitiyor mu bilmiyorum. bitmez inşallah diyoruz.

--- spoiler ---