23 Aralık 2012

jericho s02e01:

Return to Jericho

--- spoiler ---

.sezonun başında ilk sezonda güya cevaplanmamış soruları cevaplayan bir tanıtım filmi ile başlattılar. yine kuzey kore ve iran muhabbeti. bayraklarından neden yıldızın eksildiği falan hesapta her şey açıklanıyor ama işte gizli kapaklı işler var. saldırı içerden diyen eleman herhalde en önemli adam oluyor şu durumda. elindeki bomba ile abd'nin kaderini tayin edecek.

.teksas kilit rol oynar diye bağladılar bu aşamada. onlardan mı yardım alacaklar, nasıl olabilir bilemedim ama bunların tarafında egemenliği ele geçiren hükümeti düşürmeleri gerekiyor. keltoş eleman başa geçmemiş, başka bir başkan var ama herhalde en önemli adamlarından biri olmuştur. belki herşeyin tepesindeki eleman da o değildir. belli değil daha.

.bu işler olurken, tam savaş ortasında hava desteğinin gelmesi ve gördüğümüz en büyük sınır antlaşmazlığı ve savaşı demesi meseleleri iyi idi. sonra kandavasına dönmesi ve geyikler pek iyi değildi ama yine de anlaşılabilir. jake yine her zamanki gibi doğru seçimi yapıp şerif olmayı kabul etti. kasabaya yeni şerif geldi. hayırlısı bakalım.

.ha buarada emili ve nişanlısı olayında çok saçmaladılar. adam sürgüne gitti diye bunlar birlikte mi takılıyor artık. nasıl rahat adamlar anlamadım.

--- spoiler ---