24 Aralık 2012

jericho s02e02:

Condor

--- spoiler ---

.iki tane insan koca devlet imkanları ile donatılmış güçleri nasıl yenecek arkadaşım. ikinci sezon iyice abarttılar. ilk hadi tek başlarına hayatta kalmalar, bir grup insanın kendi içindeki ve dışardaki insanlar ile macerası idi. şimdi normal ajan hikayesine döndü.

.amerika birleşik devletlerinin yeni adı. amerika müttefik devletleri. ABD(USA) - AMD(ASA) gibi olmuş yani. eh yeni devlettir falan filan işleri zaten karman çorman, olayı çok büyüttüler ama aslında ufak bir ajanlık hikayesi. keltoş eleman da herhalde genel kurmay başkanı falan olmuş.

.bölümde gizli bilgilere ulaşmak için bir dikkat dağıtma (divörjın diyorlar hep aynı muhabbete çok teknik laf hehe) olayına giriştiler. alınan dosyaların şifresini de diğer asker içindeki ajan eleman kaptı. jake de arada yumruklu yere yatırmalı elçi gibi oldu. bir de gazeteciyi harcadılar falan. bölüm sonunda da reavenwood mudur nedir, onun başındaki eleman geldi kasabanın başına. adam bunu dediydi, geri gelir amınıza korum dediydi. bakalım ne yapacak.

--- spoiler ---