8 Aralık 2012

fringe s05e08:

The Human Kind

--- spoiler ---


.iyi güzel hoş ama şu mantık ve duygular meselesi biraz klişe artık yani. keşke ortaya yol bulsalardı da süper peter'ı harcamasalar idi. tamam beyninin değişmesini istemeyiz, peter'ın normal halini de kaybetmek istemeyiz ama orta bir yol olabilir idi.

.ayrıca anlamıyorum, ulan duygular zayıflıktır ot bok deniyor ama dönüp hepsini intikam almak için yapıyor a... böyle de nasıl oluyor? her duygunun azalması gerekmiyor mu madem. eh yani intikam çok mu temel bir duygu, yapmayın etmeyin...

.winmark asıl bununla oynuyor imiş. peter onu takip edeyim derken, tersi oluyor imiş. sonra ağzını burnunu da kırdı. yeterli olmadı aslında yani belki süper peter da yeterli olmayacak idi ama niyeyse sevdiydim bu süper peter işini, hayal kırıklığı oldu biraz o yüzden.

.olivia'nın medyum zenci kadıncağıza verdiği cevap pek iyi idi ama sonra o cevapta sebat kılamadı. peter'a onun laflarını sattı falan, inanç ile mantık savaşında insanlar aptal ama hisli, gözcüler akıllı ama hissiz meselesinden fazlası olaydı iyi olacaktı. elbette akıllılar kazanır arkadaş, iman gücü ile nereye kadar yani. ha destan yazmak için bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik olacak tabi, başkası insana normal gelir. bin atlı aklımızı kullanarak yendik olsa destan olmaz, hay allahım ne garip işler.

--- spoiler ---