7 Aralık 2012

american horror story s02e08:

Unholy Night

--- spoiler ---

.güzel bölümdü yine, noel baba kılığında bir seri katil buldular bölümde. daha doğrusu hep ordaymış da çürümeye bırakılmış. adam ufak bir hırsızlık yüzünden hapse alınmış zamanında sonra buna noel zamanı mahkumlar tecavüz etmiş falan. bu da noel zamanı çıkıp katliam yapıyor imiş.

.şeytan hikayesi güzel oluyor böyle de nasıl yenebilirler, bizim doktor şeytanla iş birliği yapıyor süper kötü insan evladı. üstü yok, şeytandan bile kötü yani. zaten kötülüğe inanırım derken bunu söylediydi ama alkolik teyzemiz pek fark edemedi herhalde.

.neyse işte bu alkolik teyzemizi, noel katili ile aynı odaya koyuverdiler. onu hücreye atan da kendisi olduğu için pek bir intikamcı idi. biraz boğuşmadan sonra bir şey olmadı tabi ama laflar falan pek hoş idi. amca da pek iyi oynamış.

.diğer taraftan blodifeys kanıtları temizlemiş, yeniden doğacağım falan derken kit bunun kafada zınglattı bir tane. az daha bu gazeteci kızımızın derisi yüzülüyordu yine. tabi işin garibi, şimdiki zamanda hala blodifeysi gösterdikleri için her türlü elemanın kurtulacağı spoiler'ını verdiklerini söyleyebiliriz. bakalım farklı bir şeyler de olabilir tabi.

--- spoiler ---