4 Aralık 2012

666 park avenue s01e09:

Hypnos

--- spoiler ---

.imdb bölüm tarihlerinde bir sapıtma var, sezon arası mı verecekler anlamadım. yapmayın etmeyin diyorum. üstelik en iyi bölümü yapmış olmaları da şüphelendirici. genelde ara öncesi güzel bölüm yayınlıyorlar.

.bölümde sevgili şeytan gevin'ın kızını gördük son karede. baştan beri bizim esas oğlanın basın danışmanı falan rolünde gördüğümüz kız imiş. babasını pek tasvip etmeyen bir insan evladı imiş. değişik tabi, planlar gizemlar. annesinin çabaları falan derken sonunda gördük.

.ghost filmindeki Whoopi Goldberg teyzemisi gördük yine medyum rolünde idi kendileri. bir meleği canlandırıyorlar idi herhalde. gevin bunu tutsak etmiş apartmana. o da esas kızımızın merdivenden indikten sonra ne gördüğünü anlatarak kurtuldu apartmandan.

.esas kızımıza nasıl bir haller oluyor onu tam anlayamadık. apartman da bir kurban olayları olmuş muhtemelen gevin'in sesini de duyduk. zamanında büyük annesini kurban edeceklerken bakıcısı kurtarmış bunu. o yüzden pek özel, herhalde sonunda kurban mı edecekler ne yapacaklar. öyle işte bir durum. bir de kitap falan çıktı. bakalım neler çıkacak başka.

--- spoiler ---