18 Kasım 2012

fringe s05e07:

Five-Twenty-Ten

--- spoiler ---

.te sezon başında veryansınız ettiğim olaya yeni geliyorlar. walter'ın beyninin parçalarını birleştirmenin sonuçları meselesi... kaynaması için zaman gerekiyor falan diyor bir de. ulan zaten enjekte etmedin mi? ne kaynaması? hem geçen sezon bu olaylar olduktan sonra çat diye değişmiş efekti vermişler idi. şimdi yavaştan dönüşüyor ve bundan korkuyor. yine beyin parçasını çıkartın diyor. sanki lego a...

.tanrı kompelksi olayları güzel, bell'in muhabbeti de bu kapsamda oldukça iyidi ama o kadar işte bunun getirilerini dizinin gidişatını bozacaksa görmezden geliyorlar. 

.kaset meselelerine devam edildi bölümde yine, yine kasa içinde başka bir şey çıktı ya allahtan hemen yakında imiş, çat diye yerden çıktılar silindirler. tam olarak ne işe yarıyor göreceğiz bakalım, büyük planın parçaları kendileri.

.asıl peter olayı süper oluyor. kellik bile başladı. adam kel olacak hehe. bildiğin gözcü olacak, büyük olasılıkla walter geçişi yavaşlatacak bir şey yapacak falan sezon sonunda da beyninden çıkartırlar herhalde ama bu yeni peter'ı çok daha sevdik. keşke hep böyle kalsa.

.olivia devamlı değişimi hissediyorum ifadesini takınmasından gına gelecek derken, sonlara doğru peter olayı açıkladı allahtan. bölüm için sevindiğim bir başka konu da bu oldu. bakalım burdan nereye varacaklar ama iyi de oldu, güzel de oldu.

--- spoiler ---