10 Kasım 2012

fringe s05e06:

Through the Looking Glass and What Walter Found There

--- spoiler ---

.valla güzel bölümdü ama işte bir kere de ama dedirtmeseler sinir ediyorlar a... şimdi demediler mi gözcülerden saklamak için cep evren muhabbetini yapmış bu elemanlar, tespit edilemez, takip edilemez bir yer diye.

.tamam güzel, sonra gözcümüz çat diye nasıl gördü de içeri girdi. hem de anahtar hareketleri yapmadan ya da işte uygun yer ve açıya dikkat etmeden. niye böyle yaptılar anlamadım. hiç gerek yoktu, takip edilmeseler çıkınca takip edilseler ve peter yine süper güçlerini konuştursa yine olabilirdi.

.peter olayı süper oldu aslında, tabi beraberinde sorunları getirecek ama neo gibi bir şey oldu nerdeyse. neo'muz yeşil görüyordu bu mavi, neo'muz kötücül olmadı ama peter dağıtacak kendini büyük ihtimal. bakalım ne olacak.

.plan parçaları meselesini abarttıkça abartıyorlar. matruşka bebekler gibi her ipucu içinde yeni ipucu. kehribar içinde kaset, kaset içinde çocuk, çocuk odasında radyo, radyo içinde kimbilir ne... biraz abarttılar ama takibi fena değil. biraz daha hareketli, süper peterlı devam ettirirler ise tadından yenmez. mantık hataları da yapmasalar çok sevinirim. başarılar dilerim hehe.

--- spoiler ---