7 Kasım 2012

arrow s01e05:

Damaged

--- spoiler ---

.bu yakalanma muhabbetine ikna olmadım. tamam güzel kıvırdılar ama yine de neden insan şüpheli bile olsun ki? ismini bu şekilde temize çıkartmak falan filan da. ulan nasıl bir egodur. milyon kişilik şehirde sadece o geldikten sonra yeşil başlıklı arkadaş çıktı diye bağlantı kurulsun.

.başka hiç bir değişiklik olamaz, başka hiç bir insan olamaz yani. böyle düşünmek bile acayip. hem yaralardır, yalan makinasıdır da fazla geldi bana. sırf o aldatabiliyor sanki. bir de yaralar yüzünden kızı etkiledi. allahtan birlikte olamayız falan dedi.

.zenci güvenlik görevlisi arkadaşın olayı iyi, lafları da iyi ama mesela yeşil başlıklı arkadaşın hiç ok atmadığı ve belki başka birisinin onu kurtardığını da düşünebilirdi bu intikamcı polis. bir sürü bağlantıyı kurdu, gitti kamera kaydını da buldu ama bu bağlantı eksik kaldı.

.yani iyi hoş dizi de ne bileyim gereksiz yere olay çıkarttılar şu iki bölüm. ayrıca çatır çatır adam öldürmeye de devam ediyor. adada neler olduğu meselesini de öğrenmek lazım, hatta keşke ilk sezonu ordaki eğitime ayırsalarmış böyle yapacakları yere.

--- spoiler ---