16 Kasım 2012

arrow s01e06:

Legacies

--- spoiler ---

.hamburger-fast food, windows 8, myspace-facebook ve babanın suçları meselesindeki hristiyanlık vurguları çok yoğun geldi bu bölüm. zaten bölüm miras kalanları ele alıyordu ama yine de fazla aldı bence. bölümde uğraştığı suçlu profili haricinde, babasının neden olduğu bir hırsız ailesi yaratımı ile baş etti bu sefer sevgili oliver.

.o kadar gücün, malın mülkün var ama bir gemi kazasına kadar düzeltmeye meyletmiyorsun ve birden kendi hayatına son veriyorsun ki çocuğun arkada bu hataları düzeltsin diye... hayatın akışına hiç uymayan bir şey, üstelik madem o kadar parayı bu şekilde tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalarak toparladın. önce ver, dağıt değil mi? şehri temizlemeye önce kendinden başla ki anasın da ne karıştırdığı belli değil.

.neyse bir garip, sevgili kız kardeşimizin ses tonu nina dobrev'e aşırı benziyor. söyleyeyim diyorumdum şimdiye nasipmiş. ben mi benzetiyorum bilemedim ama öyle işte. daha iyi bölümler bekliyoruz diyelim. temel hikayesi pek sarmadı ama izlenebilecek düzeyde güzel işliyorlar en azından.

--- spoiler ---