22 Kasım 2012

american horror story s02e06:

The Origins of Monstrosity

--- spoiler ---

.bu seri bir acayip vesselam. resmen kavram bombardımanı yaptılar. sosyopat küçük velet niye geldi bu bölüm? canavarlığın kökenini anlatmak için mi? sevgili gazeteci kızımız ne dedi? hepsi anasının kuzusu olarak doğuyor... ama ana işte ana mefumuna dokundurdular hayli.

.sevgili syler bayağı bir uçmuş bir eleman. anası bunu terk etmiş de kaç yaşında terk etmiş? hikayesi bir acayip, şefkat görmemiş tamam da sanki herkes şefkat mi görüyor bir de hikayeyi anlatıyor acayip acayip. bulduğu çözüm de derileri toparlamak imiş.

.bunun için de bir maymun deneyi vardı onu söylüyor. anasından ayrılan yavru maymunlar, anasına en çok benzeyen memeye tutunuyorlar süt olmasa bile. içgüdüsel bir şey işte ama adamlar dayanak buluyor. bu da deri istiyor, deri hastası... en son süt diye memeden emmek de yok artık lebron dedirtti. yok artık daha neler...

.o kadar zaman geçmiş nasıl hayatta, kaç yaşında kim bilir. şimdiki zamanda geçen kısmına biraz daha girdiler bir 911 araması ile başladı ve taklitçileri öldürdüm dedi. kızı da almış yine yeniden derisini yüzecek ama kaç sene geçti öyle 60-70 sene kim bilir kaç sene bilemedim. 90 yaşında falan olması lazım en az. açıklarlar herhalde.

.diğer tarafta şeytan iş başında, nazi doktorun delillerini ortadan kaldırdı. türlü çeşitli hileler yaptı. küçük kıza akıl verdi falan. buram buram kötülük var dizide, az da iyilik mutluluk koyun lan. 

--- spoiler ---