2 Kasım 2012

american horror story s02e03:

 Nor'easter

--- spoiler ---

.bu kadar arızalı tipi nasıl bulup da toplamışlar hayret ediyorum artık. her geçen bölüm adamların arızaları tiplerine yansıyor. her bir hasta zaten acayip, bakıcıları daha bir acayip. hepsinin yaptıkları yüzlerinden okunuyor resmen. adamlar insan sarrafı. şu doktor kadar kötü karakter nadirdir herhalde. adam tam bir pislik hehe.

.bölümde kaçış planı ve nerdeyse ulaştıkları bir başarı söz konusu idi ama hastanenin dışındaki yaratıklardan habersiz oldukları için can havliyle tekrar hastaneye geri kaçtılar. olaya bak sen, ilginç tabi ama ne bileyim kurtulmayı denemek de mümkün olabilirdi ya da ne bileyim ağaca tırman arkadaş bir şey yap. tipler fenaydı, göt korkusu başka şeye benzemiyor diyerek. dizinin devamı için güzel kıvırmışlar diyelim.

.içine şeytan kaçmış rahibeyi kimsecikler fark etmiyor. esas rahibenin suçluluk duygusu ile kafayı yedirtecek az kaldı. ilk karşılaşmalarından beri direkt yumuşak karnını gıdıklıyor. o kendi derdinde pek bir şeylere karışamıyor şimdi.

.bizim eski kötü sylar daha ne kadar kalacak seride bilmiyorum ama en iyi insan o herhalde dizide. idealist bir psikiyatrist, yardımcı oluyor falan. çok fazla etliye sütlüye karışmıyor ama o bir bilim insanı, normal.

.seks düşkünü hastamızın ayaklar gitti, o fenaydı baya. hem yolları açmak için gardiyanları sıradan baştan çıkartmalar falan sonra sayko doktora denk gelmeler. onun tecavüz etmeye çalışmaları. sonra çılgın adamın aleti ile dalga geçmeler. sonunda da bacak kesmeler. adam manyak arkadaş, lamı cimi yok. 

.bu serinin sonunda muhtemelen o yaratıklar doktoru falan yiyecek, baş rahibemiz delirecek. diğeri şeytanı ile barışacak falan öyle bir şeyler olacak ne bileyim. şimdiden buraya not ediyorum. tabi mutsuz son da pek yakışır bunlara ama zor tabi bu kadar eziyetten sonra gün yüzü görmeleri lazım yazık.

--- spoiler ---