29 Ekim 2012

the walking dead s03e03:

Walk with Me

--- spoiler ---

.bu kadar zamandır üzerine pek bir laf edilmeyen konu hakkında toptan gelişmeler oldu. bilemiyorum olayların kapalı kalması ve birden bu şekilde dallanıp budaklanması hoş gelmedi bana. bir kere kurtulan askerler, helikopterler falan bir sürü şey var.

.daha önemlisi, yine çılgın bir tip kendine kasaba kurmuş ve medeniyet kurma peşinde. muhtemelen başa geçmek için böyle bir plan yapıyor. ilaç, erzak falan bir şeyler oldu mu gözünün yaşına bakmadan insanları biçiyor. 

.ayrıca seri için önemli olan, bizim eli kesik eleman da ortaya çıktı sonunda. üstünden bir sezon geçti ve en azından onun ortaya çıkışı fena değil ama yeterli gelmedi bana. üstelik mevzuları yine konuşarak açıklama  yoluna  gitmeye başladılar.

.ne bileyim medeniyet meselesi hem iyi hem kötü, seriyi bir avuç insanın hayatta kalması meselesi olarak ele almıştık. şimdi bir sürü insan var. yeni olaylar demek bu ama aynı zamanda dinamikleri de çok fazla değiştirecek bir şey. çok fazla insan varsa örgütlenebiliyorlar ise bu her şeyi değiştirir. ona göre yeni baştan düşünmeleri gerekir.

--- spoiler ---