19 Ekim 2012

the vampire diaries s04e02:

Memorial

--- spoiler ---

.yeni kötümüz bir iki farklı özelliği haricinde bir tetikçi, büyülü dövmesi falan var ne bileyim ek bir özelliği yok. konseyin kendini patlatması ile mi gelmiş, o gelsin diye mi patlatmışlar ya da onu mu çağırmışlar yoksa ölerek o kısmı pek açık değil. belki ek özellikler vereceklerdir de yavaştan vermek istiyorlardır. pek hoş gelmedi bana yani tek bir elemanı hallememeleri falan. iş olsun işte.

.elena olaylarının bokunu çıkartacaklarını belli ettiler. insanlara zarar veremez, bir ceylanı bilene incitemez naif bir vampircağız kızımız. ay yerim ben onu hehe. neyse öyle işte saçma sapan bir şey oldu çıktı başımıza. bölüm sonu da ben niye ağlıyorum dedi sanki insanlığını kapatmak ister gibi. stefan da durur mu hemen kandiller ile içlerini rahatlattılar.

.en iyi kısmı damon'un son konuşmaları idi. zaten baştan beri en iyi karakteri damon zaten. eleman olayların farkında, günahları ile sevapları ile ne olduğunu anlamış yüce bir insan hehe. neyse ondan gayri, taylor da adam olacak gibi. grubu için attı kendini önüne tabi kurtluk tarafı ağır basmıştır herhalde. öyle işte ortaya karışık bir bölüm idi. nasıl devam ettireceklerini bilmiyor gibi her yöne müsait bir şekilde bir devam yaptılar.

--- spoiler ---