15 Ekim 2012

Dragons: Riders of Berk s01e01:

How to Start a Dragon Academy

filmi kadar güzel olmayacak gibi, ilk izlenimlerim böyle. animasyonlar falan da filmde daha iyidi sanki niyeyse ya da eskiden izlenip de güzel gelen ama şimdi izlenilse güzel olmayacak katagorisine mi girmiş, daha iki sene olmuş aslında. mesela bir thundercats eski versiyon değil yani. neyse bakalım filmin devamı, hayatın akışı, ejderhaların ortalığı kırıp dökmesi meseleleri ile başladılar.

--- spoiler ---

.giriş kısmındaki artistik uçuşlar güzeldi, bizim dişsiz süper canlı zaten. onun ağırlığı büyük animasyonda. artistiği de iyi yapınca bir güzel oluyor. bir de koyunlar güzel görünyüor idi o kadar yani. diğer kısımların animasyonları pek de güzel durmuyordu.

.ejderhalar yaramaz köpekler gibi ortalığı karıştırır, ahalide özellikle koyunlu abi buna bir şeyler yapmaya karar verir. önce kafese kapatmak ve sonra uzaklaştırmak gibi bir plan yapılır ama tabi hiccup çözümü bulur yine. ha ilk bölümn adı akademi başlangıcı ama ejderha eğitmek meselesi filmin adı ile çakışıyor aslında.

.cesar millan gerekiyor bunlara demeye gelmeden tabi iş hayvanlarına iş yaptırarak bir çözüm buldular işte. tabi bir de akademisini açtılar. herhalde etinden sütünden yararlanacaklar bu şekilde.

.valla daha farklı bir konu beklerdim, biraz beklentimi karşılamadı ama her türlü izlerim bu "evcil hayvan" muhabbetlerini.

--- spoiler ---