18 Ekim 2012

arrow s01e02:

Honor Thy Father 

--- spoiler ---

.pek beğenmedim bölümü, bir kere ok altında yaptığı itiraf geçerli olmaz. öyle şey olacaksa, her suçluyu işkence edelim arkadaşım. sonra ne bileyim hem şirketin başında hem arrow olabilir. smallville'deki eleman bunu çok iyi yapıyordu. şirketin kaynakları da çok mühim. ayrıca para her şeyi çözer.

.saçma sapan işler oluyor yani, batman'in ninja olarak dönüşünden sonraki triplerini atıyor ama o eleman yine de şirketin başına geçiyor idi. bu arkadaş peşinde koruma ile geceleri sıvışıp iş yapmaya çalışıyor. böyle olur mu hiç a...

.tamam kahraman, tamam tek başına adalet sağlıyor falan, kanunlara karşı geliyor, bir sürü figuran da ölüyor yaralanıyor falan hepsine tamam da biraz daha fazlası olması gerekmiyor mu arkadaşım. hem de kurşunlardan eğilerek kaçarken, okuyla dünyaya meydan okurken. biraz daha fazlası gerekiyor sanki.

.adada ne olduğu mevcut hikayeden daha önemli, kimler yetiştirdiydi. kim idi o son sahnedeki kapşonlu abimiz falan onlar daha ilginç olabilir. bu şekli ile şehri daha iyi yer haline getirmek artık pörsüyen bir hikaye. hem de birebir aynı şekilde yapıyor. bari yöntem farklı olsun biraz.

--- spoiler ---