26 Ekim 2012

american horror story s02e02:

Tricks and Treats

--- spoiler ---

.kısık ses ile başlatılmalı öncelikle, baya iyi başlattılar seriyi. ilk bölüm iyidi. bu bölüm daha da geliştirdiler. baya karışık olaylar ama ne bileyim resmen hikayenin içine çekiyor insanı. bu kadar uç şeylerle bunları yapmaları çok acayip.

.seri katil doktor imiş, saylır rolündeki eleman psikiyatrist rolü ile görüldü. iyidi yine elaman. ilk sezondan üçüncü kişi gördüğüm kadarıyla. uzaylı meselesi acayip gelir iken bölümde şeytan çıkartma meselesine geçtik.

.güzel bir şeytan çıkartma seansı idi hem de bitmedi, sanki ezik rahibeye kaçtı şeytan. karakterlerin geçmişlerini falan göstermeleriyle birlikte baya bir coştular ne bileyim güzeldi işte.

.esas oğlan ve kadın katili meselesine güzel bir romantizm de getirecek gibiler. gazeteci kızımız baya ağır mal bir insan evladı çıktı ama o da kendince haklı ne diyelim. ha kendisini deli değil diye kapatabildikleri bir yerde nasıl başkalarının da masum olabileceğini düşünmez orası garip.

.ayrıca elektro şok tedavisinde tutan insanlara elektrik çarpmıyor mu? ne bileyim ne kadar elektrik veriyorlar ama  herhalde alakası yoktur, varsa da baya büyük hata. hata değildir diye kabul ediyor ve inanıyoruz tüm kalbimizle. güzel bölümdü.

--- spoiler ---