17 Ekim 2012

alphas s02e12:

Need to Know

--- spoiler ---

.pariş'in dünyayı değiştirme planı beni tatmin etmiyor bir türlü. steroid etkisi yapacak bir alet mi neymiş, güçleri artıran aletten milyonlarcası olacak imiş. normal insanlar ölecek, alfalar da coşacak mıymış? yeni ve daha güzel dünya bu muymuş? pek tatmin edici değil malesef.

.o kadar duygu yükledikleri mesele daha derin olmalı, içinde başka bir plan olmalı ne bileyim. nasıl daha iyi dünya olacakmış öyle baştan beri insanların ölümü meselesidir tutturdular ama neden insanların ölmesi gerekiyor o bile belli değil.

.bu temel mevzu haricinde, bölüm baya hareketli idi. iki dakka oturmadılar, doktor ekibten bir kaç kişi ile ateşçi oğlanı kaçırıp sorguladı. pariş'in yerini falan zar zor öğrendi. skyler (kızı sen terminator müsün dedi, orda güldüm) bir yerde beyninin içine hapsedilmiş alet edavat yapıyormuş bu temel plan için. o kurtuldu ama tabi neyi değiştirecek bu kim bilir.

.ve tanrının gözünden bir sezon finali bekliyoruz bakalım. bir bölüm kalmış, dananın kuyruğu kopacak geçen sezon finali süperdi baya bu sefer dünyaya bir haller olmasını umuyorum ama kurtaracak gibiler niyeyse. kurtulacaksa bile güzelce olması lazım. bakalım artık...

--- spoiler ---