18 Eylül 2012

weeds s08e12-13:

it's time

--- spoiler ---

.sezona göre güzel ama genele göre o kadar da iyi olmayan bir final yaptılar. şaşırtıcı ve hoş gülümseme veren kısımları çoktu finalin ama hem çok uzattılar hem yine nensi bunalıma bağladı her zamanki gibi.

.bir şekilde zengin olacakları, işlerin yoluna gireceği zaten belliydi ama yan karakterler asıl karakterlerin önüne geçti bence. dag olayını güzel abartmışlar. oğlu meselesi tanıdık bir oyuncu, o çok güzel olmuş ve dialoglar falan süperdi. dag o bölüm ağzına almış hakkaten.

.saylıs süper olmuş, şeyni yaşlandıramamışlar olmamış. andy işlerini yoluna koymuş falan idare eder. lez kız, erkek olmuş. cep telefonları falan pek şekil olmuş. 10 yıl sonrası falan herhalde daha çok değişiklik olur ama o kadar derinlemesine girmemişler. tabi herkes aynı ölçüde yaşlanmamış ama o kadar da didiklemiyoruz işte.

.günahı ile sevabı ile bitti işte sonuçta. ha hiç sevmediydim bu sitiviyi büyük halini de sevmedim. konuşması fena değildi ama ne bileyim salak saçma bir tören, parti falan derken aile bağları ile bitirdiler. kar altında ot çekerken ve gülüşerek. keşke bir önceki sezon bitirselermiş.

--- spoiler ---