2 Eylül 2012

sinbad s01e08:

Kuji

--- spoiler ---

.bir önceki bölüme daha iyi ama yine pek bir şey olduğu yok. görüntüler, mekanlar daha iyi ama bir dövüş sahnesi var ki evlere şenlik. bu kalıbı da kullanmak istiyordum ne zamandır buraya nasipmiş hehe.

.doktor (yarım doktor) üzerine giden bir bölüm oldu, eve dönmeyi falan düşündü. kendini önemsiz gördü, cesur değilim falan filan diye düşündü. bir gemi enkazından bir ada, adada da bir kutu içine hapsolmuş bir tanrıça buldular.

.ben tanrıyım muhabbetleri iyidir de bunlar biraz bütçeden kısmışlar gibi sonuna kadar bir şey yapmadı tanrıça, takıldı öyle, yemeklerini yedi sularını içti falan. bizim doktoru test ediyormuş. onu bırakmamayı seçtiği için kazanmış oldu falan böylece mevzu da ortadan kalktı.

.sırayla kimlerin öleceği bile belliydi, tanrının bir iş çevirdiği de belliydi. pek bir göstere göstere yaptılar bölümü. akıcı falan filan ama izlemek için beklentileri baya düşürmek gerekiyor. sinbad sen önemli adamsın falan muhabbetlerini çekmek zor iş hem de o saçları ve gay tripli konuşması ile.

--- spoiler ---