20 Ağustos 2012

true blood s05e11:

sunset

--- spoiler ---

.final öncesi karmaşa biraz kafa ağrıttı. ne olduğu belli değil, her hikaye tam düğüm noktasında ve son bölüme kaldı her şey. aslında kötü gidiyor denemez ama biraz içimi baydı yani, nedir yani rasıl emmi hepsini yer işte olay bu mu?

.lilith delirdi herkese sen seçilmişsin diyor. bill nasıl doctore'nin kafayı uçurur ondan daha güçsüz olması lazım. öyle manyak işler dönüyor. yuva psikolojisinden eric godric yüzünden mi etkilenmez nedir yani açıklaması.

.eric ve nora olayı acayip tabi neyse kardeş gibi düşünmeden şampiyonlar gibi sikiştiklerini söylemek mümkün bu bölüm bu işler olurken arkada çalan müzik baya iyidi ama tam bulamadım. ismini buldum sanırım ama duyamadığım için koymadım. merak eder de bulursam ilerde eklerim buraya.

.milyon tane olay, geçen bölümün sonu yine kopmuş galiba anlamadım, sokiyi warlow denene satmış ana-babası falan öyle çılgın işler falan olmuş. perilerin en güçlüsü de saçma sapan takıldı öyle artist artist sonra rasılın gözlerini yaşarttı.

.bill yine hak yolu bulup dönecek falan öyle bir final bekliyoruz, böyle vay süper oldu lan dedirteceklerini sanmıyoruz. baya karman çorman yaptılar, kafa ağrıtıyorlar artık.

--- spoiler ---