14 Ağustos 2012

true blood s05e10:

Gone, Gone, Gone

--- spoiler ---

.valla biraz toparladılar, özellikle rasıl emmi baştan beri çizilen karkater çizgisine geri döndü. öyle arada takılmaca yapmış gibi oldu ama bu kadar güçlü vampiri senaryoya oturtmak da zor. her istediğini yapacak herkes ona uyacak falan.

.ama işte niye bizim elemanları öldürmez, o kadar buna eziyet etmişlerdi, öldürmeyi bırak sokiye ulaşmak için kullanabilir. sonuçta peri kanı arıyor tekrar. ne bileyim bu açıdan garip ama bir anda her istediğine ulaşsa konu da kalmayabilir ona bir şey diyemiyorum.

.godric aga göründü tekrar, ama lilith yedi bitirdi onu. nasıl da nur yüzlü vampir ders veriyordu çocuklarına ama olmadı gibi, eric yine tam dönmemiştir ama godric gitti falan diye böyle olmuş olabilir bilemedim.

.bu lilith meselesi yanında rasılın çıkışı iyi oldu, hareket geldi. finalde bu manyaklar üzerine olacak gibi sanki, fabrikalar, insan-vampir savaşı falan biraz saçma sapan olurdu zaten, hem de o kadar geniş çerçeveden veremiyorlar konuları. bir haber ile dünya geneline yayılamayız kusura bakmasınlar.

--- spoiler ---