3 Temmuz 2012

true blood s05e04:

We'll Meet Again

--- spoiler ---

.bir öncekiden biraz daha akıcı bir bölüm idi, şu eric abimiz pek havalı oynuyor ya allah onu affetsin. meykır olayına eğildiler, çocukları muamelesi falan yapmaları ilginç tabi. neyse üç meykır muhabbeti döndü resmen. ne kadar gerekli tartışılır. tara daha az konuşuyor o iyi. ölseydi daha iyidi ya neyse.

.soki salağı alsid midir nedir onla takılıyor. öyle bunalıma girip alkolü dayayan tiplerden. saçma salak bir refleks. derdin varsa alkol al yani, git kes kendini daha iyi mal. neyse ki prensi onu hoptalacak sorun yok. sokinin tipi kadar daha da çirkin bir tip var mıdır bilmiyorum. nasıl olurda bunları baş rol yaparlar ilginç.

.otorite' ben otoriteyim diyen delikanlı abimiz, hainlere göz açtırmıyor. yavrum yazık, çocuğu true dead edivedi. hehe bilgisayarında porno değil de insanlar yemeğimizdir falan diyen bir video yüzünden. mantık fena değil aslında ama yüzeysel gidiyor. rasıl eciktın abimiz de amma acıkmış ki hala beslenip kendine gelemedi bir türlü. devreye girse de güzelleşse şu sezon, böyle gitmiyor resmen dura dura gidiyor.

.ha bir de ırak dokundurmaları var idi, durduk yere insan öldürdük diyorlar. bilinen bir şey de onu niye yangınlar ile bağlıyorlar asıl önceki saykopat bir seri katilin çocuğu yapıyor gibi göstermişler idi, çok saçma idi o saçma hikayeden böyle saçma bir dönüş yaptılar. bir de siyasi dokandırmalı, kendilerini eleştirmelerini yesinler. HBO girişinden sonra hala game of thrones müziği gelecek diye bekliyorum ya o kötü hala.

--- spoiler ---