31 Temmuz 2012

alphas s02e02:

The Quick and the Dead

--- spoiler ---

.bu doktorun kızı ne işler çeviriyor o kısmı unuttum valla, diğer elemanlar yine özgürlük mücahidi teröristler gibi takılıyorlardı sanki ama kızın nasıl bir bağlantısı vardı. hep kız rolünde bu hatun mu vardı o bile garip geliyor. stargate universe'den sonra özellikli hatun oldu niyeyse gözümde neyse.

.metobolizmasını hızlandıran bir eleman çıktı bu sefer ki bu ölmeyen abinin yürüttüğü bir tesisin ürünlerindenmiş çocukların beyinleri ile oynuyorlar imiş. bu biraz heroes konusuna benzeri, hatta baya benzedi ama işin içinde 200 yıllık bir abi de var. onun ideali gibi bir şey herhalde.

.daha büyük konular olmalı aslında, genel parçadan konuları bu şekilde yan mevzular ile devam ettirmeleri güzel bir denge ama bu ölmeyen abinin gizemini daha ne kadar sürdürecekler açıkladılar da ben mi bilmiyorum ama işte klasik insan ve özel güçlüler savaşıdır, ayrımcılıktır ottur boktur. konular oraya gidiyor gibi.

.doktorumuz çok anlayışlı hep, hep yapıcı bir insan bazen de çok ateşli konuşmalar yapıyor. bir arada tutuyor herkesi falan derken nina gitti. esas ekibi dağıtacaklar mı böyle bakalım.

--- spoiler ---