17 Haziran 2012

wilfred s02e01:

Progress

--- spoiler ---

.sahalara muhteşem bir dönüş yapmış kendileri. şu uykulu, sıcak boktan bir gecenin mutluluğu oldu a... allah hepsinden razı olsun. adamlar good will hunting geyiğine robin williams amcayı getirdiler. hehe matt damon'da sever vilfırd. hepsi birlikte kombo çaktı yani.

.iş toplantısında hayallere dalmış bizim oğlan. kendini akıl hastanesinde görüyor. robin amca doktoru, ilaçlar alıyor. vilfırd ziyarete falan geliyor onu. kafayı yer tabi adam diye düşündürüyorlar ama sonra toparlıyorlar onlar bir hayalmiş falan.

.hehe adamlar geniş, köpekle konuştuğuna değil de bodrum katının olmayışına kafayı yediğini düşünmüş. neyse ki tekrar eski mekanı kullanıma açıyorlar. vilfırdımız da sağlamlar. performansları süper hepsinin.

.şu komiklikler içersinde bile mesaj yediriyorlar. köpekler ne için kazar biliyor musun diyor hazreti vilfırd. hayır dercesine bakıyor rayn. diyor ki "gerçeği bulmak için" hehe. sonra vasiyeti de kazmaya devam et şeklinde olayı bağlıyoruz. pek memnun kaldım, pek güzel oldu. iyi de oldu, güzel de oldu.

--- spoiler ---