14 Haziran 2012

sgu stargate universe s02e17:

Common Descent


--- spoiler ---

.benzerlerini yaptıkları bölümlerden oldu yine. yani çok da kötü görünmüyor ama ne bileyim tekrar da tekrar nereye kadar böyle. geçen bölümlerde güneşin içinden dünyayı çevirmeye kalktılardı. herkes öldü dediydik ama ölmemişler 2bin yıl geriye gitmişler. ordan itibaren bir yerlerde medeniyet falan kurmuş bizim çocuklar.

.toplum lideri, hatta bazıları dini inanç önderleri gibi bir şey olmuşlar. raşı tanrı-şeytan, şeytanrı, gibi gibi görenler falan olmuşmuş. öyle bir anlamda güzel ama yine evrenin köşesine gelemedikleri bir başka bölüm. he nereye geliyorlar tabi daha 1 milyar ışık yılında bir yerdeler idi. neyse işte...

.bölüm yarım kaldı gibi ama devam da ettirecek halleri kalır mı bilemedim 3-4 bölüm sonra bitiyor çünkü. dron meselesinin de bokunu çıkardılar. gelip vurup vurup gidiyor, gemi patlıyor da çatlıyor a... bi patlamadı gitti. zaten yaralı kuş idi nasıl dayanıyor çok garip. bir de kireç derdine düştüler ki, ilk bölümlerdeki dertler idi. o kadar gezegen gezdiler bir tanesinde fazladan kireç almak akıllarına gelmedi mi diye adama sorarlar.

--- spoiler ---