19 Haziran 2012

fate zero e24:

Saigo no Reijyuu

--- spoiler ---

.garip bir bunalım ama vay a... vay dedirtiyor adamlar. seybır, bersekırı öldürdü ama yazık çok üzüldü. eski şovalyelerinden olduğu için tabi ötesini berisini bilmiyoruz.

.asıl mesele kritsugu ile kotomine arasındaki kavga idi. hafif şerlok anımsattılar, çizimler yine pek hoş idi. stay nightdan şu an ayrıldılar çünkü kotomine öldü. geri mü getirecekler nedir bilemedim ama stay night da hayatta idi. yine ibnelik peşinde idi.

.kritsugu'nun hayatı için sorgulatma muhabbeti çevirdiler. kasenin içine alındı kendileri, herhalde savaşın son aşamasında kazanan belli olunca içine mi alınıyor nedir. neyse ikisi birlikte sevgili kritsugunun bunca zaman yaptıkları ettiklerini sorgulattılar.

.çoğunluğun yararı için azınlığı öldüren bir sevgili dostumuz kendisi. kutsal kaseyi de bu yüzden yok etmek istiyor. bunu biliyorduk ama çocuğunu ve karısını öldürmesi, babasını öldürmesinden daha fena tabi. abarttı baya, ha "dünya barışı" getirilemiyor olması da bir garip tabi. neyse kavramları güzel kullanıyorlar yine de. bakalım nasıl bitirecekler.

--- spoiler ---